Home » Ervaringen

Ervaringen

cropped-smoothie-1.jpg

Talloze mensen zijn reeds begonnen met het drinken van Groene Smoothies!
De mensen die hun ervaringen wilden delen zeiden het volgende:

Ik ben erg enthousiast over je boek; er staan heerlijke recepten in en interessante wetenswaardigheden over groenten e.d.
Zeer leerzaam en erg vlot en leuk gepresenteerd. Ik drink (nu alweer sinds 2 a 3 weken) elke dag een liter groene smoothie. Heerlijk! Ik merkte direct dat ik erg veel energie had (ik was erg vaak moe en nu helemaal niet meer), mijn concentratie is beter, mijn huid is beter (mooier, zachter) enz. Heel veel voordelen!
Zeer bedankt hiervoor!

Groetjes Astrid

 

Hi Jesse,

Ik gebruik nu al een week de smoothies en ik moet je zeggen, dat ik dit eerder had moeten doen.

groetjes Cynthia

smoothie-1

Ik ben een nogal bezige bij van 52 jaar met enkele kilo’s overgewicht. ‘t goede nieuws is dat ik deze avond via de ledenwebsite wou laten weten dat ik al na enkele dagen een heel goed resultaat heb:

  • Verminderd gewicht (1kg in minder dan een week)
  • Minder zin in zoet. (ik durf zelfs te zeggen: Geen zin in zoet)
  • Doordat je enorm kan variëren met de smoothies heb je telkens een andere smaak.
  • Ik maak de smoothies vrij dik van textuur (heel veel groenten en fruit, weinig water of zelf geperst sap) hierdoor heb ik een ganse dag een voldaan gevoel
  • Het belangrijkste is dat ik een dagelijkse stoelgang heb. Dit is een groot succes (voor de smoothies mocht ik blij zijn met 1x per week).

Smoothies is m’n beste idee sinds jaren !!!!

Marianne

Hoi Jesse,

Ook ik ben met de groene smoothies begonnen. Dacht: “voordat ik weer zo’n keukenapparaat aanschaf waar ik niks meer mee doe, probeer ik het eerst gewoon met mijn staafmixer”. En ja, hoor …dat gaat ook, maar na 4 dagen heb ik snel een blender gekocht.

Ze zijn inderdaad heerlijk (doe er in het begin wat meer fruit in). Ik heb nog nooit zoveel fruit en groente gegeten (gedronken) dan de laatste 2 weken!!!! Ik krijg er ECHT meer energie van, en ik moet zeggen dat het ook best wel vult. Na 1 groot glas groene smoothie, zit ik al aardig vol. Het mooiste is dat je dit dus zo vaak als je wilt kunt drinken!!! Ik verzin steeds weer nieuwe smaken en morgen ga ik weer een nieuwe proberen. En je hoeft het fruit niet eens te schillen, super handig en snel!

Ook mede door de videootjes van Marjolijn waarin ze steeds een nieuw recept laat zien, ben ik aan het experimenteren geslagen.

Dus: het is lekker, makkelijk en snel gemaakt, SUPER gezond, je krijgt er energie van. Wat ik zelf nog het beste vind is dat ik ontdekt hebt dat als ik “lekkere (lees -ongezonde, zoete-) trek” heb en ik neem gauw een glas van mijn groene smoothie, die ik nog in de koelkast heb staan, dat dan deze trek verdwijnt!!!!

Voor mij is dit echt een SUPER tip. Dank je, Jesse!

Groetjes,
Heleen


>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

50GroeneSmoothies

Wilt u meer lezen over de werking van smoothies?

Lees dan hier meer over groene smoothies.

Wordt overtuigd van de verbeteringen die het met zich mee brengt.
En hoe weinig geld u hieraan hoeft uit te geven.
Uiteindelijk zal u veel voordeel halen uit uw keuze.
Door lekkerder in uw vel te zitten, en meer energie te krijgen!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Hallo Jesse,en wie dit leest,

Ik ben sinds een paar dagen ook begonnen met groene smoothies als moest ik erg wennen aan het idee om rauwe spinazie erdoor te doen. Echter met een mandarijn en wat aardbeien erbij smaakt het prima, zelfs romig te noemen. een klein stukje gember erbij geeft extra pit. Mijn huid begint echt zacht en glanzend te worden, dus het werkt echt. Ook neemt de groene smoothie het hongergevoel weg waardoor ik minder eet en snoep en toch energie heb.

Thanx Ben

Dag Marjolijn,

Ik heb vorige week uw e-boek gekocht over groene smoothies,en ik vind het echt super!!

Werkelijk iedere keer als ik een smoothies neem voel ik dat ik meer energie heb, en al na vier dagen wil ik gewoon niet meer anders… Terwijl ik toch al veel groenten at.

Wat ik ook zo herkenbaar vond is dat als je gezond wil gaan eten niet meer weet wat je uiteindelijk moet eten.

Door behoorlijke gezondheidsproblemen ben ik op zoek gegaan naar wat nu echt gezonde voeding is en wat me juist gezonder kan maken en mijn hele voedingspatroon omgegooid, en deze smoothies zijn echt een super aanvulling!

Groetjes Louise

gezond

Beste Jesse,

Ik volg jou tips al een hele lange tijdje en ik ben in totaal 24 kilo afgevallen woog eerst 76 kilo en weeg nu 52 kilo kan ik in de zomer weer en bikini aantrekken.

Ik wil je heel erg veel bedanken,

Groetjes,

Gizem

 

Beste Jesse,

Zonder dat je het misschien zelf door hebt gehad heb je iets ongelooflijks voor elkaar gebokst!

Al van jongs af aan ben ik denk een van allermoeilijkste eters op deze aardbol, op het gebied van groenten althans…

Alleen al bij de gedachte aan iets groens, zoals een blaadje sla, kwamen bij mij de kokhalsneigingen al naar boven!

Ik heb het ook wel eens, in het kader van vooruitgang, een blaadje sla in m’n mond gestopt maar dat bleek verreweg geen succes, ik voelde me de hele dag beroerd…

Daar bovenop was ik zelfs erg trots op mijn imago als absolute vleeseter en dat imago spreidde ik dan ook trots in het rond…

Sinds ik jouw groene smoothies heb ontdekt is mijn leven op het gebied van voeding en gezondheid echt compleet veranderd, ik mag mezelf nu namelijk met trots een groente-eter noemen!

Door fruit te mixen met groente ontstaan er sapjes die ZELFS IK binnen kan krijgen (en dat is revolutionair) en ook zelfs lekker ben gaan vinden, onvoorstelbaar!

Ik drink nu bijna elke dag groene smoothie en ik denk dat ik daarmee meer groente per dag binnenkrijg dan de gemiddelde Nederlander…

Dankzij de groene smoothies ben ik niet alleen vele malen gezonder maar heb ik ook veel meer energie dan voorheen, dat merk ik voornamelijk in de late middag, normaal zwakte mijn energieniveau dan iets af (na 15:00 uur) maar daar heb ik nu helemaal geen last meer van!

Om een lang verhaal kort te maken;

Groene smoothies zijn voor mij dé uitkomst voor mijn gezondheid en energie niveau! (en nog lekker ook)

Bedankt!!!

Tonny

 

De ervaringen die hier gedeeld worden zijn eerlijke reacties van mensen die het e-book 50groenesmoothies hebben aangeschaft. De reacties zijn oorspronkelijk geplaatst op de pagina van Jesse van der Velde en Marjolijn Verkaik. Deze kunt u hier terug vinden.