Home » Smoothie Boeken

Smoothie Boeken

Hier vindt u een overzicht van Smoothie boeken die u meteen online kunt bestellen.
Klik hier voor de digitale versie van het Smoothie boek

 

Smoothies – Alessandra Redies
Klein handzaam boekje met een vijftigtal recepten voor koude drankjes waarvan de basis fruit en/of groente is. Na een korte inleiding over de geschiedenis, hulpmiddelen voor de bereiding en de ingrediënten volgen de recepten. Ze zijn ingedeeld in puur fruit, zacht smakende smoothies, met alcohol en zes hartige smoothies. Recepten zijn overwegend voor één persoon/één glas. De puntsgewijze bereiding is duidelijk en de bijpassende foto laat zien hoe het drankje geserveerd kan worden. Soms zijn er tips of variaties toegevoegd. Alfabetisch receptenregister vergemakkelijkt het zoeken.
Klik hier voor meer info

500 sappen & smoothies – Christine Watson
Dit uitgebreide boek biedt een verzamelde mix van nieuwe ideeën en beproefde klassieke smoothie recepten. Er zijn vele tips opgenomen voor het op smaak brengen, binden en zoeten van uw favoriete sappen en smoothies. In sappen & smoothies vindt u voedzame ontbijtdranken tot zomerse traktaties; kortom: het enige boek vol gezonde dranken waar u niet buiten kunt!


Klik hier voor meer info

Superlekkere sapjes en smoothies – Amanda Cross
Om overgewicht te voorkomen moeten we meer groente en fruit eten èn veel bewegen. Dit boek geeft recepten voor drankjes en smoothies die passen in een koolhydraatarm dieet. Om uw broodnodige dagelijkse portie binnen te krijgen doet u gewoon uw favoriete fruit en groenten bij elkaar in de blender en mixt u die tot heerlijke sappen en smoothies. De vele recepten in dit boek bieden u een uitgebreide keuze aan dorstlessende sappen en verfrissende smoothies.


Klik hier voor meer info

 

Sappen en smoothies uit eigen tuin – Peter Bauwers
De Belgische journalist/fotograaf/tuinier Peter Bauwens stimuleert het zelf kweken van groente of fruit. Dat kan overal: in een (kleine) tuin, op het balkon, zelfs in de vensterbank. In dit boek komen heel wat groente- en fruitsoorten in willekeurige volgorde aan bod. Bij elke soort staat informatie over het zelf kweken en ideeën voor het maken van sappen en smoothies. Geïllustreerd met aantrekkelijke foto’s is dit een leuk en vlot boek om te lezen.

Klik hier voor meer info